Nataša Bekvalac: Ne mogu više da budem sa slabićima

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvwWLvulFRP/

Pjevačica Nataša Bekvalac, ili kako je publika od milja još zove novosadska barbika, već duže od dvije godine otvoreno priča o porodičnom nasilju kroz koje je prolazila. U aprilu 2018. godine bila je žrtva porodičnog nasilja. Tadašnji suprug Luka Lazukić ju je samo četiri mjeseca nakon što je rodila njihovu kćerkicu Katju, verbalno, a potom i fizički napao zbog čega je i hospitalizirana.

Nataša nije šutjela. Nasilje je prijavila policiji, te je Lazukić u martu prošle godine osuđen na osam mjeseci zatvora i tri godine uslovne kazne. Da je jača od svih nedaća koje su je zadesile, pokazala je kada se samo dva mjeseca nakon ovog nemilog događaja vratila na scenu. Publiku je oduševila savršenim izgledom, ali i novim hitovima.  U intervjuu za Espreso.rs Nataša je progovorila na temu svojih predhodnih brakova i osvrnula se na odnose sa muškarcima, kao i položaju žene u vezi i braku.

– Imala sam velike ljubavi i bile su fiksirane u zoru, ali nisu bile zauvijek. Možda je noć ta koja je kod mene važnija. Došla sam do zaključka da ne mogu više da budem sa slabićima. Da ne mogu više da se krijem iza toga. Naravno da je važno kakvo je biće, kakav je čovjek. Ali, i da ja moram biti u prirodnom položaju žene. To što sam ja uradila više od većine žena, to treba da bude prelepo za mog muškarca, a ne da me, da bismo bili u prirodnom položaju, maltretiraš, ponižavaš, tučeš ili psihički izrabljuješ da bi me toliko oslabio da ja počnem da sumnjam u svoju ljepotu, pamet i svoju sposobnost kao roditelja, kao pevačice i sve ostalo. Taj film više nećeš gledati – iskrena je bila Nataša i nastavila:

– Nije to naš problem, što napredujemo, problem je što oni ne napreduju. Ili što biramo takve. Druga godina je kako mene muškarci ne zanimaju. Ne da me ne zanimaju u smislu “to je moja odluka”, nego nije se pojavio niko ko bi me zaintrigirao u bilo kom smislu, za početak da budeš ostvaren čovek i da ja ne plaćam kafu. Ne zato što treba da mi platiš kafu, meni ne treba ništa, već u startu ćemo da pobrkamo lončiće i u startu ćeš završiti kao svi moji bivši. Odabrala sam da mi kvalitet bude sloboda, ali ne u onom površnom smislu, već da sama odlučujem o svom životu i da sama othranjujem svoju djecu i vaspitavam ih na način koji mislim da je najbolji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti