Milica Todorović: Petrovo iznenađenje koje će uvijek pamtiti

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Milica Todorović ne krije koliko uživa u ljubavi s Petrom Strugarom. Kako prenose srbijanski mediji, njih dvoje se trenutno nalaze na zimovanju u Italiji, a riječ je o putovanju koje je za Milicu bilo potpuno iznenađenje. 

– Milica se to jutro probudila nešto kasnije jer je imala nastup prethodno veče i nije znala da je Petar isplanirao njihovo putovanje. Poklopili su im se slobodni dani, pa je skontao da mogu putovati. Kada je ustala iz kreveta, Petar joj je samo rekao da požuri s pakovanjem, jer za tri sata treba da krenu na zimovanje – rekao je izvor blizak paru, a prenosi Glossy.rs. 

https://www.instagram.com/p/B7tnQMJnMxu/

Milica je, kako navodi izvor, bila pozitivno iznenađena. 

– Milica se šokirala. Znala je da je Petar avanturista, ali putovanje na koje treba odmah da krenu čak je i nju iznenadilo. Bila je oduševljena – naveo je izvor. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti