Lady Gaga: Prva fotografija s novim dečkom

Piše: Redakcija

Lady Gaga ne krije da je ponovo zaljubljena. Naime, na Instagramu je objavila fotografiju s novim dečkom, biznismenom Michaelom Polanskyjem, čime je potvrdila vezu nakon mjeseci šuškanja.

– Jako smo se zabavili u Miamiju. Šaljem ljubav svim svojim čudovištima i fanovima, najbolji ste – napisala je uz fotku s jahte na kojoj sjedi u Michaelovom krilu.

 

Par je tokom vikenda uživao u Miamiju, gdje su ih paparazzi fotografirali kako se ljube, a prvi put su zajedno viđeni za Novu godinu u Las Vegasu.

Polansky je diplomant s Harvarda i osnivač fondacije Parker koja podržava filantropske akcije u nauci, javnom zdravstvu, civilnim udruženjima i umjetnosti. Također, u odboru je instituta za imunoterapiju koji novčano pomaže istraživanja za liječenja raka.

Ovo je Gagina prva veza od raskida zaruka s Christianom Carinom u februaru prošle godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti