Priča Tamare Ecclestone dobila nastavak: Tokom hapšenja nosila ukradene naušnice

Piše: Redakcija

Spremačica Maria Master optužena je da je pomogla prilikom pljačke doma Tamare Ecclestone, a tokom hapšenja nosila je naušnice koje su identične kao one koje su Tamari ukradene.  Naime, vrijednost naušnica procjenjuje se na preko milion dolara, a sve zbog činjenice da su napravljene od 18-karatnih dijamanata. 

Maria je porijeklom iz Rumunije, a tereti se da je zajedno sa sinom Emilom sredinom decembra prošle godine ukrala stvari vrijedne 50 miliona funti iz kuće bogate nasljednice, kćerke nekadašnjeg čelnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea. Sve to dok je Tamara bila na odmoru. 

Spremačicu i njenog sina uhapsili su krajem januara. Oboje su zadržani u pritvoru do početka suđenja koje je najavljeno za kraj februara. 

View this post on Instagram

So cold but such warm hearts ♥️

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti