Robert Pattinson: Muškarac s najsavršenijim licem na svijetu

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BxkBWZjHHU2/

 

Svojim angažmanom u vampirskoj franšizi, ali i novom ulogom Batmana Robert Pattinson postigao je popularnost te postao sinonim za jednog od traženijih muških glumaca. Osim talentom za glumu, Robert se okitio titulom najzgodnijeg muškarca svijeta.
 
https://www.instagram.com/p/Bxz1YdHnGBa/?igshid=109spk1eh07jh
 
Glumac je svojim izgledom postigao 92,15 posto na ljestvici takozvane Golden Ratio of Beauty Phi ljestvice koja mjeri postotak fizičke savršenosti. Njegove oči, obrve, nos, usne, brada, vilica i oblik lica mjerili su se prema drugim slavnim ličnostima i približili se ideji savršenstva starih Grka.

Odmah iza 33-godišnjeg Pattinsona na ljestvici se s 91,64 posto smjestio se britanski glumac Henry Cavill, dok je treće mjesto zauzeo holivudski glumac i producent Bradley Cooper s 91,8 posto.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti