Zavirite u nevjerovatno raskošni dom Tommyja Hilfigera

Piše: Redakcija

Thomas Jacob Hilfiger američki je modni dizajner i osnivač korporacije Tommy Hilfiger. Nakon što je započeo karijeru suosnivanjem lanca farmerki / modnih trgovina pod nazivom People Place u centralnom New Yorku, 1970-ih, počeo je dizajnirati preppy odjeću za vlastitu istoimenu mušku liniju 1980-ih. Slavni modni dizajner Tommy Hilfiger želi prodati svoju veličanstvenu vilu u Miamiju pa su fotografije interijera procurile u javnost.

Američki kreator je inspiraciju za uređenje svog doma u Miamiju definitivno pronašao u pop-art djelima. Eksplozija boja i potpuno različiti stilovi uređenja u svakoj sobi čine ovu vilu apsolutno jedinstvenom. Veličanstvena vila posjeduje sedam raskošnih spavaćih soba i osam kupaonica. Ono što je najzanimljivije je to što su sve spavaće sobe drugačije uređene, ali jedno im je zajedničko, eksplozija jarkih boja i nevjerovatna elegancija. Kuća, naravno, posjeduje i veliku kuhinju, raskošnu dnevnu sobu, kino, lift, teretanu, prostrane hodnike, a sve prostorije odlikuju neobični detalji.

U našoj fotogaleriji pronađite sve fotografije interijera ove prekrasne kuće.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti