Zašto Irina nije pratila Ronalda u Zurich

Piše: Redakcija

Cristiano Ronaldo je dva puta zaredom osvojio Zlatnu loptu, no je li ostao bez djevojke, modela, Irine Shayk? Spekulacije o tome kako je par okončao svoju četverogodišnju romancu, su sve češće, piše britanski Hello magazin,

Irina (29) nije prisustvovala velikoj noći svog momka u Zurichu, gdje mu je dodijeljena Zlatna lopta, i dok je preuzimao nagradu, nije spomenuo nijednom riječju rusku ljepoticu, što je razlika od ceremonije prošle godine.

Također, izostale su ovim povodom i Irinine čestitke Ronaldu putem socijalnih mreža. Prošle sedmice je na svom Twitteru objavila sliku na kojoj se vidi kako sama uživa na nekoj egzotičnoj plaži.

Važili su za par koji je uspijevao održati solidnu vezu na daljinu, među rijetkim njihovim zajedničkim slikama bila je i ona od zadnjeg božića koju je fudbaler objavio, a na kojoj se on odmara u društvu djevojke Irine, svog sinčića Cristiana Juniora, te prijatelja.

Govoreći o ljubavi s fudbalerom, Irina je kazala da je Cristiano njen najveći fan.

-Uživam u našoj vezi. Cristiano mi je odlična podrška, uvijek je na mojoj strani i zna kako me usrećiti. Ja razumijem savršeno njega, i on razumije moj posao, koji mi je jako važan. Volim svoju profesiju i volim putovanja. I zato mi treba partner koji će razumjeti šta ja radim i koji će mi davati punu podršku – govorila je Shayk.

Par se još uvijek ne oglašava povodom napisa o raskidu.

[nggallery id=715]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti