Kim Kardashian vjeruje da joj je sin reinkarnacija pokojnog oca

Piše: Redakcija

Kim Kardashian je šokirala fanove kada je izjavila da vjeruje da je njen sin Psalm zapravo reinkarnacija njenog pokojnog oca. Naime, ona je oca izgubila kada je imala 23 godine, ali vjeruje da je on i dalje pored nje jer se vratio u tjelu njenog sina. Ona je otkrila da joj je u periodu kada je surogat majka nosila njeno četvrto dijete, prišla proročica i saopćila joj nešto nevjerovatno. 

– Na Baliju mi je prišla žena i rekla mi da ću dobiti još jednog sina i da će on biti reinkarnacija mog oca. U tom momentu niko nije imao predstavu da surogat majka nosi dječaka – rekla je ona. 

No, to svakako nije sve. Naime, Kim je otkrila i to da su se kasnije pojavili jasni pokazatelji koji su potvrdili da je to istina. Tako je jednom prilikom ispričala da je njenoj dadili i sinu prišla nepoznata žena i rekla da je dječak reinkarnacija jednog člana porodice. 

– Cijela moja porodica misli da je to moj tata i jako je emotivna i bliska s njima – rekla je ona. 

View this post on Instagram

Morning Madness

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti