Princ Harry i Meghan Markle prvi put na nekom javnom događanju nakon napuštanja kraljevske porodice

Piše: Redakcija

AFP

Otkako je napustio kraljevsku porodicu, princ Harry se sa suprugom Meghan Markle u petak prvi put pojavio na nekom javnom događanju. Gostujući na Samitu o alternativnom ulaganju u Miamiju, pod pokroviteljstvom JPMorgana, princ Harry se u govoru dotaknuo svoje traume iz djetinjsta vezane uz veliku tragediju u kraljevskoj porodici – smrti njegove majke princeze Diane.

AFP

Kako navodi Page Six, televizijska voditeljica Gayle King, koja je uspostavila bliske odnose s kraljevskim parom, prvo je auditoriju predstavila Meghan. Nakon što je rekla nekoliko riječi o svojoj ljubavi prema suprugu, Meghan je najavila princa Harryja, koji se u govoru usredotočio na svoje mentalno zdravlje i odlaske na terapiju protekle tri godine kako bi pokušao prevladati traumu zbog gubitka majke.

 AFP

– Govorio je o tome kako su na njega utjecali događaji iz djetinjstva i kako je o tome razgovarao sa stručnjakom za mentalno zdravlje – otkrio je izvor za Page Six.

Potom se dotaknuo i Megxita, rekavši kako im je oboma bilo jako teško, ali ne žali zbog svoje odluke da odstupi sa seniorske kraljevske pozicije, jer želi zaštititi svoju porodicu kazavši:

– Ne želim da Meghan i naš sin Archie prolaze kroz ono kroz što sam ja prolazio kao dijete.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti