Leonardo DiCaprio: Umjesto s majkom, na dodjelu Oscara došao s djevojkom

Piše: Redakcija

AFP

Prvi red na prestižnoj dodjeli nagrada Oskar bio je rezerviran za neke od najboljih holivudskih velikana, poput Leonarda DiCaprija i Brada Pitta. Ono što je osim toga mnogima upalo u oči je odabir najpoznatijeg holivudskog neženje, da na prestižnu dodjelu filmskih nagrada dođe u pratnji djevojke. Sve kamere, fotoreporteri, ali i glumačke kolege bili su iznenađeni odlukom 45- godišnjeg DiCaprija da kao pratnju povede svoju 23 godine mlađu djevojku s kojom je u vezi nešto više od dvije godine. Par je blistao u prvom redu Dolby Theatrea u Los Angelesu, a lijepa Camila Morrone nije krila sreću smjestivši se u pored svog odabranika, dok joj je s desne strane sjedio njegov kolega Brad Pitt.

Ovakav potez jasno govori koliko je DiCaprio ozbiljan po pitanju mlade glumice i modela, porijeklom Argentinke. Pune dvije godine nisu javno potvrdili svoju ljubav i pokazivali se na događanjima, crvenom tepihu i dodjeli nagrada, a sada su izgleda spremi i za taj dio javnog posla.

Zvijezda filma ‘Bilo jednom u Hollywoodu’ ni ove godine nije odstupao od klasike u modnom smislu. Opredijelio se za crni smoking, a njegova lijepa Camila vratila se romantičnim izdanjima nakon vamp stajlinga dan ranije. Odabrala je prljavo bijelu haljinu s korzetom u gornjem dijelu, kosu lagano raspustila u valovima, te se ukrasila decentnom Tiffany &Co dijamantnom ogrlicom.

AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti