Nikolina Kovač o duetskoj pjesmi sa suprugom: Bio je to trenutak kada smo mislili da ćemo se razići

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Nikolina Kovač i njen suprug Saša Kapor 14. će februara premijerno predstaviti duetsku pjesmu “Ljubav kad prestane”, a zanimljivo je da je tekst i muziku pisala Nikolina. 

– Uskoro nešto novo od nas. U pitanju je duetska pjesma protkana čistom emocijom s mojim najdražim kolegom Sašom Kaporom. Autor muzike i teksta sam ja. Malo je reći da sam preuzbuđena, a moram priznati i da imam malu tremu. Jedva čekam da čujem prve reakcije – napisala je ona na Instagramu. 

No, to svakako nije sve. Naime, Nikolina je za “Hello.rs” govorila o tome kako je nastala ova pjesma. 

– Pjesmu sam napisala prije nekoliko godina. Sjećam se da je bilo kasno popodne i pod jakim emocijama sam počela da pišem. To je bio trenutak kada smo Saša i ja mislili da ćemo se razići i da više nema ljubavi. Sve sam stavila na papir i ostavila u fioci. Život se nastavio, naša ljubav je pobijedila i dobili smo kćerkicu Nikoletu- rekla je ona. 

Poslušajte dio njihove pjesme koju su snimili na Jahorini. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti