Ana Stanić cijelu godinu krila da nije u braku: Bivši suprug ima novu ljubav

Piše: Redakcija

Kako prenose srbijanski mediji, poznata pjevačica Ana Stanić se prije godinu razvela od Momčila Lavrnića, ali je to skrivala od javnosti. To nije iznenadilo obzirom na činjenicu da je Ana poznata po tome što svoj privatni život, čak i one sretne detalje, nastoji držati daleko od očiju javnosti. No, tim principom se ne vode i osobe bliske paru, obzirom na to da je jedna od njih otkrila detalje o razvodu. 

– Iako su pokušali da prevaziđu nesuglasice, nisu uspjeli. Sve je prošlo mirno jer su oboje civilizovani ljudi. Uz to imaju i sina kojem žele samo najbolje i zbog njega su i dalje u dobrim odnosima. Znam da ne žive zajedno duže od godinu, tako da pretpostavljam da su se razveli u tom periodu, krajem 2018. ili početkom 2019. godine. Inače, on ima djevojku već neko vrijeme, mlađa je od njega – rekao je izvor. 

Podsjećamo, Ana i Momčilo vjenčali su se tajno 2010. godine, a godinu kasnije dobili su sina. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti