Tatjana Cameron Tajči: Nakon smrti supruga ponovo ljubi?

Piše: Redakcija

Čak i oni koji tada nisu bili rođeni rado pjevaju pjesmu „Hajde da ludujemo“, kojom je Tatjana Cameron, na našim prostorima poznata kao Tajči, 1990. godine predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji. Ovaj nastup ju je, uz neosporan talent, učinio jednom od najvećih jugoslavenskih zvijezda, no, Tajči je odlučila da svjetla reflektora zamijeni američkom svakodnevicom. Iz rodnog Zagreba je spakovala kofere i  preselila se u SAD, gdje i danas živi sa svojim sinovima. Tatjana se u jednom periodu života suočila s gubitkom supruga Matthewa, a hrvatski mediji pišu da je dvije godine nakon ovog gubitka utjehu našla u zagrljaju američkog muzičara Davida Langleya. 

Tatjana je ove glasine samo dodatno podstakla nakon što je na Facebooku objavila pjesmu koju su zajedno snimili uoči Dana zaljubljenih. 

Rose Of My Heart

Songs For Valetines Day

Gepostet von David And Tajci am Montag, 10. Februar 2020

– Pronađite nekoga s kim se možete smijati. Iscjeljujuće je. Neka to bude neko ko jako dobro poznaje bol, jer će znati kada je vrijeme za smijeh, a kada vas treba pustiti da tugujete. David, hvala ti – napisala je ona ispod njhiove zajedničke fotografije. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti