Kim Kardashian otvorila vrata dječije igraonice u kući vrijednoj 60 miliona dolara

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BxJMGe2nKrv/

Reality zvijezda Kim Kardashian nedavno je ponovno oduševila fanove, pokazavši na Instagramu masovnu igraonicu svoje djece. Zvijezda je sa svojih 160 miliona pratitelja podijelila video svoje vile vrijedne 60 miliona dolara, koju dijeli sa suprugom, reperom Kanyeom Westom i djecom North, Saint, Chicago i devetomjesečnim Psalmom. U videu koji je objavila vide se dječica koja veselo trčkaraju u igraonici sa beskrajnim mogućnostima preoblačenja  i gomilom igračaka.

Započela je snimajući veliku pozornicu opremljenu s pravim muzičkim instrumentima na kojoj djeca ‘nastupaju’, a pored je smješten i projektor na kojem gledaju filmove. U prostoriji je i odjeljak sa stolom na kojem djeca pišu zadaću, crtaju i slikaju. Minimalistički uređeni ormarići otkrili su odličnu organizaciju, a u kojima su sve igračke razvrstane po svojoj funkciji. Autići su u posebnoj ladici, legići u drugoj i to poredani po boji. Svako dijete ima svoj dio sobe s igračkama s kojima se najviše igra.

View this post on Instagram

⛈ StormiWorld ⛈

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

– North ima i potpuno opremljenu  prodavnicu sa prehrambenim proizvodima, ali i malu dječju veš mašinu, sušilicu i kuhinju – rekla je Kim u videu, a onda je pokazala i veliki ormar s različitim kostimima u koje se klinci preoblače.

View this post on Instagram

Morning Madness

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti