Jim Carrey: Svojim odgovorom doveo novinarku u neugodnu situaciju

Piše: Redakcija

AFP

Glumac Jim Carrey našao se na udaru medija nakon svog intervjua za časopis Heat kada je pričao o svom novom filmu „Sonic the Hedgehog“. Naime, glumac je svojim odgovorom novinarki Charlotte Long rekao da je ona jedino što je ostalo na njegovoj listi želja, te je na taj način dovao u neugodnu situaciju, a cijeli video ubrzo se proširio svim svjetskim medijima.

– Sonic ima listu želja, pa sam se pitala, nakon svega što ste napravili u karijeri je li u tvom životu još uvijek ima neostvarenih želja? – pitala ga je Long.

– Samo ti. To je to, sad sam sve ostvario – izjavio je Carrey te stvorio neugodnu situaciju, a poslije dodao kako mora to prihvatiti. Long je cijeli video intervju objavila na svojem Twitter profilu te razljutila brojne obožavatelje i pratitelje slavnog glumca.

– Bio sam veliki obožavatelj Jima, ali danas je izgubio poštovanje prema njemu. To je stvarno neprihvatljivo. Nadam se da će se ispričati – samo su neki od komentara.

Carrey se i dalje nije oglasio oko skandala sa novinarkom. Američko-kanadski glumac nedavno je izjavio kako se ne voli fotografirati sa svojim obožavateljima. Umjesto toga, radije će popričati s njima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti