Ana Stanić o razvodu: Nisam dužna da polažem račune

Piše: Redakcija

Nakon što su prije nekoliko dana srbijanski mediji  prenijeli da se  Ana Stanić razvela od Momčila Lavrnića, ali da je to skrivala od javnosti, oglasila se poznata pjevačica. 

– Gruba je laž da smo moj muž i ja razvedeni i da ne živimo zajedno. Ja niti sam ikad komentarisala, niti tužila medije kada objave trač o meni. Ali sada imam dijete i ono može da pročita ili čuje u školi da su mama i tata razvedeni već godinu, a nisu. Ne bih voljela da dijete to doživi. Napravila sam izuzetak i prokomentarisala svoj privatni život jer su netačni članci o meni uzeli maha, ali kao i prije, ne mislim da sam dužna da polažem računa o svom privatnom životu – napisala je, između ostalog, ona na svom Instagramu. 

Podsjećamo, Ana i Momčilo vjenčali su se tajno 2010. godine, a godinu kasnije dobili su sina. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti