Nove fotografije Meghan i Harryja izazvale veliku pažnju javnosti

Piše: Redakcija

AFP

Iako su se prije sedam dana Harry i Meghan sasvim neočekivano pojavili na samitu u Miamiu, fotografije za javnost nisu bile dostupne. Vojvoda i vojvotkinja imali su kratko izlaganje na bini, piše “New York Post”. Njihovo pojavljivanje do samog kraja bilo je obavijeno velom tajne, pa samim tim i nisu bili najavljeni kao govornici.

– Harry je u svom obraćanju, govorio najviše o mentalnom zdravlju. On je priznao kako posljednjih godine ide na terapiju jer mu je neophodna kako bi prevladao traumu zbog gubitka majke – navodi izvor za ovaj medij i dodaje: 

–  Nekadašnji princ, govorio je i o tome kako su događaji iz njegovog djetinjstva ostavili i te kako veliki trag. Harry se osvrnuo i na “Megxit”, rekavši da je sve to bilo izuzetno teško za njega i Meghan. Ipak, on je naglasio da uprkos svijetu tome, nijednog momenta ne žali zbog svoje odluke, jer želi da zaštiti svoju porodicu. On ne želi da Meghan i njihov sin prolaze kroz ono kroz šta je on prolazio kao dijete. Nakon što je Harry dirnuo prisutne svojim govorom, javnosti se obratila i Meghan. Ona je odlučila da ovog puta govori isključivo o svom suprugu, jer mu mnogo duguje i želi čitavom svijetu da pokaže da mu je ogromna podrška u svemu.

Meghan je oduševila svijet svojim stilom. Ležerna košuljica na plave pruge u kombinaciji sa uzanim crnim farmerkama i crnim kardiganom. Posebnu pažnju privukla je njena teget torba, planetarno popularnog brenda “Prada”. Napravljena od recikliranog najlona, ova putna torba savršena je da u nju stanu sve neophodne sitnice tokom kraćeg putovanja. 

View this post on Instagram

LE PRIME IMMAGINI DELLA NUOVA VITA DI HARRY E MEGHAN – Il Daily Mail ha pubblicato le prime immagini di Harry e Meghan nella loro nuova vita lontano all'Inghilterra. I duchi di Sussex sono stati fotografati mentre arrivavano a Seattle, a bordo di un volo di linea, proveniente dal Canada. Sorridenti, rilassati, vestiti in modo sportivo ( Meghan indossava una paio di scarpe di Rothy's, una griffe slow cost di San Francisco, del costo di 125 dollari e una camicetta dell'amica stilista Misha Nonoo) la coppia ha viaggiato senza Archie e con una piccola scorta composta da un paio di agenti di sicurezza. I Sussex sembrano davvero felici della loro vita lontano da Corte, lo.pensate anche voi? (Photo by Daily Mail) #chimagazineit #scoop #harryemeghan #royalfamily #royalsussex #meghanmarkle

A post shared by 𝑪𝒉𝒊 (@chimagazineit) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti