Miljenik žena već je godinama u vezi s umjetnicom

Piše: Redakcija

Glumac Keanu Reeves (55) prvi put je službeno predstavio svoju djevojku, umjetnicu Alexandru Grant (46) prošle godine na ekskluzivnom filmskom partiju u Los Angelesu. Američki mediji su prije toga nekoliko puta uhvatili par skupa, ali Keanu nije htio potvrditi da su u vezi. Javnost je vjerovala da Reeves ljubi samozatajnu umjetnicu tek nekoliko mjeseci, no njihova prijateljica, glumica Jennifer Tilly (61), kaže da su zajedno godinama.

– Prije godinu i po Alexandra mi je rekla: ‘Keanu Reeves je moj dečko’, a ja sam samo ponavljala: ‘Šta? Šta? Šta? Što?'”, ispričala je Tilly za američki Page Six. Dodala je kako je Alexandra uvijek bila super i bila je uvjerena kako je lezbejka. Jako ju je iznenadilo kad su svi bili uvjereni kako su Keanu i umjetnica novi par.

– Zapanjilo me kako je Alexandra otišla s njim na neki događaj i odjednom su svi poludjeli i govore: ‘To mu je nova djevojka.’ Već su skupa išli na nekoliko događaja – rekla je Jennifer. Glumica je upoznala Alexandru prije nekoliko godina na zabavi i ističe kako je elegantna, pritajena i vrlo tiha.

– Keanu je isto takav. Vidjela sam ga na njenoj prošloj izložbi i nije htio nikakvu pažnju jer je pritajen čovjek. Zato na neki način shvatam zašto su svi poludjeli jer su Keanu i Alexandra skupa. Oni su jednostavno savršen par – ispričala je Tilly.

Keanu je s djevojkom Alexandrom sarađivao na knjigama “Oda sreći” i “Sjene”. Dok ih je umjetnica ilustrirala, glumac je pisao poeziju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti