Pedesetogodišnja Jennifer Lopez objavila fotografiju u bikiniju

Piše: Redakcija

US singer Jennifer Lopez arrives to attend the 11th Annual Governors Awards gala hosted by the Academy of Motion Picture Arts and Sciences at the Dolby Theater in Hollywood on October 27, 2019. (Photo by Chris Delmas / AFP)

Pedesetogodišnja Jennifer Lopez objavila je fotografiju u bikiniju te ostavila fanove bez daha.

– Opušteno i napunjenih baterija – napisala je pjevačica uz selfie iz ogledala i u samo nekoliko sati prikupila više od šest miliona lajkova.

View this post on Instagram

Relaxed and recharged. 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

“Savršenstvo”, “Ovo je ludost, najzgodnija si”, “Baš kad sam mislila preskočiti teretanu danas…”, “Morat ću te blokirati nakon ove fotografije”, “Božice”, divili su joj se u komentarima.

Nedavno je procurio i tipični dnevni jelovnik pjevačice koja svakodnevno oduševljava izgledom. Njen doručak obično je proteinski smoothie. On sadrži kašiku proteinskog praha, jagode, maline, borovnice, grčki jogurt, cimet, med, kockice leda i svježe iscijeđen limunov sok. “Do ručka umirem od gladi”, rekla je jednom prilikom.

Često ide na salatu s lososom i povrćem kao što su brokula, tikvice, paprika itd. Za jedan magazin otkrila je još jedan recept za salatu: sitno narezani kelj s tjesteninom, sjemenke bundeve, svježi sok od limuna, ekstra djevičansko maslinovo ulje i mljeveni divlji luk.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti