Severina se oglasila nakon što je uklonila prezime Kojić

Piše: Redakcija

Nakon što se pjevačica pojavila na jednoj dodjeli nagrada u Hrvatskoj bez pratnje supruga, a potom nekoliko sati kasnije na “Instagramu” umjesto „Severina Kojić“ bila samo „Severina“, regionalni mediji javili su da nešto nije u redu u braku lijepe pjevačice.

– Seve je došla sama da preuzme nagradu, što je svima bilo čudno budući da se od Igora gotovo ne razdvaja. Da među njima nije sve okej, bilo je jasno nakon što su je pitali gdje je Igor, na šta je ona kratko odgovorila: “Nije pošao sa mnom”. Ona nije željela da odgovara na pitanja vezana za svog vjenčanog supruga, što je sve začudilo — istakao je za “Republiku” izvor koji se zatekao na licu mjesta i dodao da Severina nije ni pomenula supruga, što je do sad bilo nezamislivo.

Mediji su dodali i da pjevačica više ne prati svekra Dragana Kojića Kebu na Instagramu. Severina se nije oglašavala nakon ovih napisa i dijeilla je samo fotografije s nastupa, ali je danas otkrila da je njen brak i dalje idiličan, baš kao i njen odnos sa svekrom Kebom i svekrvom Oljom.

Ona je, naime, objavila fotografiju za koju je sa svojom porodicom pozirala u jednom restoranu i napisala:

– Samo običan ponedjeljak.

Pročitajte još