Oglasila se Ilda Šaulić: Godina prođe, boli sve jače, volim te tata

Piše: Redakcija

Kralj narodne muzike, Šaban Šaulić prije godinu je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći nakon nastupa u Njemačkoj prethodne noći. Porodica koja je shrvana bolom čitav dan se sjeća svoj oca, supruga i dede. Danas su se okupili i na njegovom grobu te mu na taj način odali spomen. Neutješna supruga pokojnog pjevača, Gordana u crnini je došla na groblje u jednom momentu zaplakala, a zajedno sa njom pojavili su se i ostali članovi Mihajlo, Sanela, Ilda.

Ilda Šaulić, Šabanova miljenica objavila je zajedničku fotografiju na svom profilu i napisala poruku: 

View this post on Instagram

Godina prodje…boli sve jače…VOLIM TE TATA❤️

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on

– Godina prođe…boli sve jače…VOLIM TE TATA. 

Gordana Šaulić je također podijelila fotografiju na svom profilu uz pretužan opis. 

– Osmijehu najdraži, najtužnijih godinu je otkucalo..čak 365 dana.. Svakim danom smo sve ponosniji na tebe i svakim danom smo sve svjesniji tvoje veličine.
Ne postoje riječi koje bi opisale ovozemaljsku tugu, i nikada neće ni postojati..jer si ti bio nešto nestvarno, nešto što se ne može dočarati.. Nedostaješ svima i nedostajat ćeš zauvijek..i pamtit ćemo te po ovom najljepšem osmijehu. Mi te i dalje čekamo da nam dođeš po ponoći, ljudska veličino! Najveći si zauvijek!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti