Nicole Kidman neprepoznatljiva: Na set stigla blijeda i bez šminke

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bqt0wS0BJE9/

U nedjelju poslije podne glumica Nicole Kidman stigla je na snimanje svog dugoočekivanog mjuzikla ‘The Prom’. Obukla je crnu majicu, hlače i cipele. Međutim, došla je u potpuno prirodnom izdanju te nije nosila šminku. Društvo su joj pravile glumice Meryl Streep, Ariana Grande, Awkwafina i glumac James Corden. Streep će u mjuziklu preuzeti glavnu ulogu i utjeloviti lik Dee Dee Allen, al Kidman će utjeloviti lik Angie. Ryan Murphy potpisao je scenarij, dok će scenarist drame ‘Writer’ koproducirati spot mjuzikla. Snimanje je počelo u decembru, a mjuzikl će se prikazati kasnije ove godine.

Podsjećamo, Kidman se našla na meti kritika zbog lica koje joj se ‘izobličilo’ nakon korištenja botoksa.

– Probala sam botoks, ali nije mi se svidjelo kako mi je lice izgledalo nakon. Sada ga više ne koristim i ponovno mogu micati čelo – našalila se Nicole, koja se ipak ‘bacila’ na prirodnu njegu kože, pa sada bez problema u javnost izlazi bez šminke.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti