Otkriveno zbog čega se ubila bivša djevojka princa Harryja

Piše: Redakcija

Slavna britanska voditeljica, 40-godišnja Caroline Flack pronađena je mrtva u svom londonskom stanu, nakon što je u njemu sama provela noć i prolazila kroz težak period iščekujući suđenje zbog fizičkog napada na svog 27-godišnjeg dečka Lewisa Burtona. Caroline je navodno osjećala kako se nikada neće moći oporaviti nakon što proces suđenja završi i nije znala kako da “popravi” samu sebe. Osjećala se poniženo i nije mogla pronaći izlaz iz situacije u kojoj se nalazila, a bilo joj je i teško jer Valentinovo provela razdvojeno od dečka koji ju je bio optužio za napad, izjavio je njen neutješni prijatelj za britanski Mirror.

Naime, sud joj je zabranio bilo kakav kontakt s bivšim teniserom i manekenom Burtonom, a zbog optužbi je ostala i bez voditeljskog angažmana u jednom od najpoznatijih reality showova na svijetu “Love Island” i honorara od 4 miliona britanskih funti. Nakon svega Carolineina se porodica oglasila u javnosti putem kratke izjave za britanske medije.

Nekoliko sati prije smrti Caroline je na Instagramu objavila nekoliko fotografija sa svojim psom Rubyjem, a djelovala je sretno i zdravo, što je dodatno shrvalo njenu porodicu, prijatelje i obožavatelje. Objavila ih je nakon što je Lewis objavio njihovu zajedničku fotografiju s porukom “Sretno Valentinovo, volim te”, a nedavno je priznao kako je htio odbaciti cijeli slučaj i povući optužbe.

View this post on Instagram

Day 1 shoot … hair and make up @gemflossi

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

U srijedu su objavljeni rezultati obdukcije u kojem stoji da je voditeljica pronađena obešena. Njena majka istog dana je objavila Instagram post koji je voditeljica pripremala na svom telefonu ali ga nije objavila.

Već neko vreme mi je veoma teško. Ni porodica, ni ja ne možemo više da izdržimo ovo. Za samo 24 sata, cijeli svijet mi se izmakao pod nogama. Svi zidovi koje sam godinama gradila su srušeni. Izgubila sam posao. Kuću. Moć da progovorim. Istina mi je iščupana iz ruku i iskorištena za zabavu publike. Ja ne mogu svakog dana da se krijem i da slušam kako mi brane da se oglasim. Prihvatila sam, uz svoj posao, sramotu i toksična mišljenja o sebi, sve sam to gurala pod tepih. Ali jednog dana, neko će pogledati pod taj tepih. Ne mislim sada o tome kako da vratim svoju karijeru. Mislim samo o tome kako da moja porodica i ja povratimo svoje živote. Preuzimam odgovornost za ono što se desilo, ali je to bilo nezgoda. Ja nisam nasilnica – napisala je Kerolajn, ali su je onda ljudi iz okoline ipak ubijedili da to ne objavi.

View this post on Instagram

You can leave your hat on … @mrlewisburton

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

Podsjećamo, Caroline bila je u vezi sa britanskim princem Harryjem. Nakon raskida sve detalje veze objavila je u svojoj knjizi. Par se viđao 2009. godine, a Flakova je svojevremeno ispričala kako ih je upoznala zajednička prijateljica nedugo nakon što je ona raskinula jednu vezu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti