Zbog njega je ostavila Vladimira Klitschka i kćerku, a on je pretukao

Piše: Redakcija

Holivudsku glumicu Hayden Panettiere (30) navodno je na Dan zaljubljenih pretukao njen dečko Brian Hickerson, nakon čega je on uhapšen zbog porodičnog nasilja. Policija je saopštila da je glumica imala crveno i oteklo lice, kao i ogrebanu ruku, a sama je optužila Briana Hickersona da ju je udario šakom u lice. Napad su prijavile komšije koji su vidjeli Briana kako hoda po dvorištu nakon što ga je ova plavuša izbacila iz kuće.

– Ubio je Boga u meni –  vikala je Hayden navodno u trenutku kada je došla policija, dok je Brian urlikao kako ne želi da bude optužen.

Ovo nije prvi put da je 30-godišnjakinja žrtva Brianove agresije, u maju prošle godine policija je već intervenisala. Tom prilikom ju je Brian navodno išamarao, a ona je tada organima reda priznala i kako je Brian tukao i prethodnih dana, te kako joj je čak išla krv iz nosa.

– Ovo je vrlo teška situacija koju Hayden mora nekako da riješi. Njen trenutni život je potpuni haos i mora da se riješi problematičnog dečka. Niko ne zna zašto i dalje održava vezu zbog koje se samo osjeća loše – otkrio je prošle godine izvor blizak glumici. Hayden je inače bila u vezi sa čuvenim bokserom Vladimirom Klitschkom od 2009. do 2018. godine, a par ima i kćerkicu Kayu (5). Zanimljivo je da Kaya živi sa ocem, te da je Hayden veoma rijetko viđa.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti