Održana dugoočekivana promocija albuma Halida Bešlića

Piše: Redakcija

Na dolaznoj stanici trebevićke žičare, s prekrasnim pogledom na Sarajevo, održana je dugoočekivana promocija novog albuma, Halida Bešlića, pod nazivom „Trebević“. U posljednjih nekoliko godina mnogo se spekulisalo kako je ovaj album ujedno i posljednji u karijeri, no, danas je Halid dokazao suprotno. Promocija albuma koji izlazi u produkcij BHRT-a bio je i prilika da gosti premijerno čuju naslovnu pjesmu i spot. Na oduševljenje prisutnih najavila ju je unuka bh. muzičke legende.

Generalni direktor BHRT-a Belmin Karamehmedović naglasio je kako se „Trebevićem“ Halid konačno “vraća kući” u kojoj je snimio brojne pjesme, te učestvovao u programima i kapitalnim projektima BHRT-a. A u znak velike zahvalnosti uručio  mu je i mikrofon star 75 godina, na kojem su osim Halida pjesme snimale i brojne bh. muzičke zvijezde.Fanovi Halida Bešlića se imaju čemu nadati jer je “Trebević” sazdan od 11 pjesama, za koje mnogi vjeruju da su budući hitovi. Publika je imala priliku čuti neke od njih; “Ja bez tebe ne mogu da živim” i “Taman je”. Album “Trebević” od danas je dostupan na svim prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti