Dok je Ivanišević spavao, Novak Đoković se dobro zezao na njegov račun

Piše: Redakcija

Nives Ivanišević (38) požalila se na Instagramu kako joj gnjave supruga dok nje nema pokraj njega. “A jadan”, napisala je Nives pokraj videa na kojem su teniser Novak Đoković (32) i njen muž Goran Ivanišević (48) koji mu je trener. Dok Goran spava u svom sjedištu u avionu, nasmiješeni ga Novak zadirkuje te dodiruje po masci na licu, kosi i ušima. Ubrzo se Ivanišević probudi i na trenutak se zbuni, a onda se i on počne smijati. Nivesini pratitelji na Instagramu su se nasmijali na video i komentirali kako je Goran uvijek spreman na šalu.

“Zezancija je upalila”, “Ovako zezat poštenog čovjeka. Senzacija”, “Ali Goranova faca kada je otvorio oči”, “Vratit će to njima Goran”, napisali su. Nives je istaknula i kako ju je muž poslušao pa stavio masku na lice dok putuje. Ivanišević je trener Đokoviću od prošle godine.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti