Zbog izazova na ”TikTok” aplikaciji hospitalizirani tinejdžeri širom svijeta

Piše: Redakcija

Prethodnih godina među tinejdžerima bili su popularni brojni opasni izazovi, a sada se pojavio još jedan.

Naime, proširio se putem aplikacije ‘’TikTok’’, na kojoj ste u mogućnosti dijeliti kratke video snimke. Naziv mu je ‘’Skull-Breaker Challenge’’ i opasan je jer može dovesti do ozbiljnih povreda glave.

https://twitter.com/SimmiAhuja_/status/1228577933901455365?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1228577933901455365&ref_url=https%3A%2F%2Fsuper1.telegram.hr%2Femocije%2Ftinejdzeri-se-masovno-upustaju-u-stravicno-opasni-skull-breaker-challenge-doznale-smo-o-cemu-se-radi%2F

Izazov sadrži sljedeće korake: Troje ljudi stoji ispred kamere, od koji dvoje vanjskih skaču u isto vrijeme. Prati ih i osoba koja stoji između njih, koju je prilikom skoka potrebno udariti u noge kako bi izgubila ravnotežu i pala na pod, i to na leđa, odnosno glavu.

Prema informacijama stranih medija, prijavljene su brojne hospitalizacije djece upravo zbog ovog izazova, a roditelji širom svijeta putem društvenih mreža pokazuju izrazitu zabrinutost.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti