Quentin Tarantino postao otac po prvi put

Piše: Redakcija

Producent Quentin Tarantino postao je otac po prvi put. Njegova supruga Daniella Pick rodila je sina u Tel Avivu.

Naime, par je vijest o trudnoći sa javnosti podijelio u avgustu prošle godine. Vjenčali su se 2018. godine, a njihova razlika u godinama često je tema većine razgovora, jer je Quentin od Danielle stariji 20 godina.

Iako je često govorio da se ne planira ženiti, jer je izrazito posvećen svojoj karijeri, Daniella mu je ipak promijenila mišljenje.

Prema informacijama ‘’TMZ’’, par je odlučio da će se njihovo dijete roditi u Izraelu, kako bi osim američkog, imalo i izraelsko državljanstvo, jer je Daniella porijeklom iz Izraela.

Quentin je nedavno izjavio kako razmišlja o povlačenju iz svijeta filma kako bi se mogao posvetiti porodici.

View this post on Instagram

It's a boy! A huge congratulations to Tarantino and his wife. The baby was born today. That wee man is one lucky little bastard to have him as a father. I was reading on his Wikipedia that they live in Israel. I know she's from there. But if I was a rich and famous director, I wouldn't live in fucking Israel anyway. But ah well, their choice. His page is beyond annoying. The controversies sections lists his comments stating that he doesn't think violence in movies causes violence in real life. How the fuck is that a controversial thing to say?? I know to some wankers that would be controversial. But they can fuck off and live in an igloo somewhere for all I care. Away from those "evil" and "dangerous" violent movies they hate so much. But anyway yeah, well done and congrats to Tarantino and Daniella Pick. Again, I am so jealous of that baby! #quentintarantino #daniellapick #congratulations #itsaboy #baby #birth #tarantino #tarantinoisgod #awesome #israel #daddy #father #couple

A post shared by Corey William Healey (@coreywhscarface) on

– Ne mogu odvući svoju porodicu u Njemačku ili Šri Lanku na snimanje iduće priče. Mogao bih postati malo mirniji i više pisati od kuće – kazao je Tarantino.

Pročitajte još