Melania Trump oduševila stylingom u Indiji

Piše: Redakcija

AFP

Za prvo izdanje premijerne posjete Indiji 49-godišnja Slovenka odabrala je bijeli kombinezon s potpisom Ateliera Caito te svog stilista i dizajnera Hervea Pierrea. Spomenuti kombinezon kreiran samo za prvu damu Amerike sačinjavao je zeleni pojas od svile sa zlatnim nitima, čime je dodana zadivljujuća boja ovom šik odjevnom komadu.

AFP

Kako navodi dizajner, svileni pojas izrezan je iz indijskog tekstila s početka 20. stoljeća, a koji je Herve Pierre pronašao u Parizu preko svojih dobrih prijatelja, kolekcionara. Navedeno izdanje Melania je kompletirala bijelom inačicom omiljenog modela salonki s dodatkom stiletto potpetice.

Prema napisima indijskih medija, Melanijin modni odabir pokazao se savršenim s obzirom na visokih 28 stepeni u Ahmedabadu i činjenicu da je odlučila odati počast domaćinima, na čelu s indijskim premijerom Narendrom Modijem.

AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti