Ljubavi je došao kraj: Goran Bogdan ponovo sam

Piše: Redakcija

PIXSELL

Goran Bogdan (39) i 12 godina mlađa srbijanska glumica Jovana Stojiljković više nisu zajedno. Prema pisanju hrvatskih medija, nedavno su prekinuli ljubavnu vezu. Bogdan je prošlog vikenda u Berlinu na 70. Međunarodnom filmskom festivalu promovirao film “Otac” , a na crvenom tepihu nije bilo Jovane, s kojom se dosad pojavljivao na premijerama. O svom privatnom životu širokobriješki glumac rijetko govori, a srbijanski mediji u aprilu prošle godine otkrili su njegovu vezu s lijepom Beograđankom. 

Goran i Jovana upoznali su se na snimanju serije “Senke nad Balkanom”, a svoju vezu ipak su potvrdili pojavljivanjem na Brač Film Festivalu. Potom su zajedno prošetali crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala u društvu najvećih filmskih i televizijskih zvijezda regije. Poznato je da je Bogdan na početku glumačke karijere bio u vezi s redateljicom Dainom Oniunas-Pusić i pjevačicom Lanom Klingor, a nakon toga njegov je ljubavni život obavijen velom tajne. 

Foto: PIXSELL.HR

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti