Godinama je nije bilo u javnosti, a novom objavom otkrila šta joj se događalo

Piše: Redakcija

Pop pjevačica Aimee Duffy, koja se već dugo nije pojavljivala u javnosti, sada je napisala objavu na svom Instagram profilu i u njemu otkrila kako je danima bila zatvorena kao i to da ju je nepoznata osoba drogirala i silovala. Kazala je kako se sada oporavila, te je odlučila sve podijeliti s javnosti. Na Instagram profilu objavila je tekst o tomu šta joj se dogodilo te je od obožavatelja dobila brojne poruke potpore.

https://www.instagram.com/p/B8_95uYhFMQ/?utm_source=ig_embed

Duffy je godine 2011. najavila da će uzeti pauzu od javnih nastupa. Iste je godine objavila posljednji i svoj drugi album. Izuzetak je nastup, održan godine 2013., zajedno s brojnim drugim pjevačima na koncertu u New Yorku u čast Edith Piaf, a godine 2015. glumila je američku pevačicu Timi Yuru u filmu ‘Legend’ iz 2015. godine u kojemu glumi Tom Hardy. Za taj film snimila je i soundtrack.

– Nema jednostavnog načina da vam ovo kažem. Mnogi među vama pitaju se šta se sa mnom dogodilo, kamo sam i zašto nestala. Puno sam puta razmišljala o tomu kako da ovo napišem… i kako bih se nakon toga osjećala. Nisam u potpunosti sigurna zbog čega mi se čini da je sada pravo vrijeme za to i da će me razgovor o tomu osloboditi – napisala je Duffy te dodala:

https://www.instagram.com/p/w4_xteuzDY/

 – Sigurno se pitate zašto nisam odlučila iskoristiti svoj glas da bih izrazila svoju bol. NIsam željela pokazati svijetu tugu, ne znajući kako ću pjevati slomljena srca. No ono je postepeno dosad zacijelilo. Istina je…, i molim vas, vjerujte da sam sada dobro i na sigurnom. Više su me dana silovali, drogirali i držali u zatočeništvu, no preživjela sam i trebalo mi je puno vremena za oporavak.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti