Princeza Beatrice donijela odluku: Kraljevsko vjenčanje bez poklona

Piše: Redakcija

Kraljevska palača u Velikoj Britaniji potvrdila je da će se unuka kraljice Elizabethe, Beatrice, u maju udati za Italijana Edoarda Mapellija Mozzija.

https://www.instagram.com/p/B7eeLG3HS-E/

Vjenčat će se samo pet mjeseci nakon što su objavili zaruke, a vjenčanje će se održati u vrtu Buckinghamske palače u Londonu. Potvrđeno je i da će na vjenčanju biti prisutni princ Harry i Meghan Markle.

Fanove su oduševili odlukom da zvanice ne donose poklone na vjenčanje, nego da se raspitaju o dobrotvornim organizacijama u kojima djeluju, a one su ”Big Change” i ”Cricket Brings Hope”. Jedan od glavnih ciljeva ovih organizacija je da pomoću kriketa potiču pozitivne društvene promjene u Ruandi. 

https://www.instagram.com/p/B76US31pLq7/

Podsjećamo, princeza Beatrice kći je princa Andrewa, prijatelja optuženog seksualnog prijestupnika Jeffreyja Epsteina, a i sam Andrew nedavno je optužen da je silovao maloljetnu djevojku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti