Porodična idila: Alec i Hilaria Baldwin još jednom pokazali da im tragedije ne mogu ništa

Piše: Redakcija

Slavni glumac Alec Baldwin u prošlosti bio je razočaran u žene, te tvrdio kako pripada klubu muškaraca koji teško prihvataju starenje i shvataju kako se na pragu pedesete nemaju čime pohvaliti misleći na svoj porodični život, a danas je sretan sa svojom brojnom porodicom. Glumac je iz braka s lijepom fitnes tenericom, Hilarijom ima četvero djece: Carmen i sinove Rafaela, Leonarda i Romea koje je poveo na izlet na omiljenu dječju destinaciju Disneyland. Odlazak na putovanje dokaz je da im tragedije koje su proživjeli u posljednje vrijeme ne mogu ništa i da je porodica najveće bogastvo.

Na porodični izlet krenula je i njegova starija kćerka koju je dobio sa slavnom ljepoticom Kim Basinger, 24-godišnja Ireland. Četvero mališana i starija sestra sjajno su se zabavili u Disneylandu, a kako ne bi bilo nekih nepredviđenih situacija, brižni su roditelji angažirali dvije dadilje te VIP vodiče.

Iako je imao mnogo pomoći sa strane Alec je uživao da sam cijeli dan gura dječja kolica kad su se klinci izmorili. Vesela družina imala je i dva VIP vodiča koji su ih uputili u tajne Disneylanda gdje su između ostalog upoznali i Pepeljugu koja je oduševila Carmen.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti