Demi Moore pokazala je da joj godine ne mogu ništa

Piše: Redakcija

Besprijekornu liniju pokazala je u neobičnoj asimetričnoj crnoj haljini s dubokim prorezom koji je otkrio njene besprijekorne noge. Pojavila se u Parizu na tamošnjoj sedmici mode na kojoj su se okupili brojni slavni uzvanici. Njenom sjajnom izgledu doprinosi duga sjajna kosa, kao i diskretna šminka koja njenom licu daje svjež i mladenački izgled. Lijepa glumica odisala je elegancijom i sofisticiranošću.

Demi je živi dokaz da izgled ponekad zavarava. Naime, glumica je nedavno objavila iskrenu knjigu memoara ‘Inside Out’ u kojoj je ispričala neke od najmučnijih događaja iz svog života. Od gorkih iskustava iz djetinjstva, preko braka s Bruceom Willisom, pa do veze i braka s Ashtonom Kutcherom, koji je gorko završio 2013. godine nakon niza njegovih preljuba. Otkako je objavila knjigu ne pojavljuje se više tako često u javnosti, glumi u tv serijama ‘Animals’ i ‘Empire’, a uskoro će se pojaviti i u ekranizaciji distopijskog klasika Aldousa Huxleya ‘Vrli novi svijet’.

https://www.instagram.com/p/B9LUyjBnRA8/

https://www.instagram.com/p/B9LurXEBesO/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti