Novosti

Molim vas, prestanite, ne želim ovo: Manekenka prvi put govori kako ju je silovao oskarovac

Bivši kanadski model Sera Johnston, koja sada ima 50 godina optužila je glumca i reditelja Timothy Hutton za silovanje. Ona je izjavila kako se zlostavljane odigralo kada je njoj bilo tek 14 godina, nakon što je sa još nekoliko prijatelja pozvana u njegovu hotelsku sobu u Vankuveru, gdje je boravio dok je snimao film “Ice man”. Dok ju je ljubio sve vrijeme je ponavljala kako to možda i nije tako dobra ideja, i kako njena majka ne bi bila zadovoljna da čuje šta se dešava, ali on se nije zaustavljao. Kako strani mediji navode, isto je bilo i dok ga je preklinjala da prestane, dok ju je Haton skidao i govorio joj kako će joj se to dopasti. Pošto ga je videla u “Običnim ljudima” on joj je postao idol, i to je jedini razlog zašto je pristala da ode na žurku u tu sobu. Ali, dok su je on i njegov prijatelj “svlačili kao da je lutka” uplašena je ponavljala:

– Molim vas, prestanite, ne mogu, ne želim ovo – kazala j e i navelakako ju je slavni oskar silovao, a njegov prijatelj takođe se, u isto vreme, seksualno iživljavao nad njom.

– Mnogo me je bolelo – rekla je ona za strane medije:

– Baš je bilo bolno. Odvratno. Odvratno!

Oskarovac s druge strane, oštro demantuje da se bilo šta od navedenog dogodilo, te da je priča “osmišljena tako da se izvuku velike pare”.

– Mene je to promenilo kao osobu – pričala je ona, sa kojom je na početku bio postignut dogovor da se isplati 135.000 dolara, ali nešto kasnije je to bila odbila:

– Sve se promenilo.

Naime, pošto je videla kako prolaze optužbe protiv nekih drugih pozntih ličnosti, rešila je da i o svojoj progovori javno. Tako je prošle godine podnela žalbu zbog navodnog incidenta u policiji u Vankuveru.

Pratite nas na društvenim mrežama