Totalni modni promašaj mlade pjevačice

Piše: Redakcija

Kubanska pjevačica Camila Cabello nedavno je proslavila 23. rođendan.

Ubrzo nakon proslave, pjevačica se vratila poslovnim obavezama. Prošlog četvrtka pojavila se na dodjeli „Global“ nagrada u Londonu u intrigantnom modnom izdanju. Pjevačica je obukla nekoliko odjevnih komada, bijelu košulju, crni korzet i nešto slično čipkastoj haljini ispod svega toga, a da bi stvar bila gora, košulja je imala vrlo upadan cvijetni dezen.

View this post on Instagram

#camilacabello

A post shared by Camila Cabello Photos (@ccabello_photos) on

Jedino što bismo mogli, od cijelog outfita mlade pjevačice izdvojiti, bile bi crne štikle koje definitivno nisu uspjele popraviti kombinaciju. Camila je nastupila na spomenutoj dodjeli u provokativnoj kombinaciji zavodljive učenice, ali i odličan nastup nije uspio zasjeniti kombinaciju s crvenog tepiha.

https://www.instagram.com/p/B9YjcdQA8vl/

Nažalost, talentovana pjevačica ima dugu historiju modnog neukusa na službenim događanjima, pa je krajnje vrijeme da ili nađe stilistu ili ovom trenutnom da otkaz.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti