Posljednji samostalni angažman vojvotkinje Meghan Markle

Piše: Redakcija

Meghan Markle
Foto: AFP

Meghan Markle odbrojava dane do konačnog prestanka s kraljevskim dužnostima, a za to vrijeme s olakšanjem obavlja svoje posljednje obveze koje je potpisala kraljici Elizabeti i ostalim nadređenima. Samo dan nakon što je sa suprugom princom Harryjem stigla na godišnju dodjelu nagrada Endeavour Fund Awards u londonskom Mansion House, Meghan se pojavila u Nacionalnom pozorištu. U bijelom stajlingu koji joj je stajao kao saliven, tamnokosa ljepotica pokazala da vješto koketira s vrućim modnim trendovima.

Osim toga ponovo je pokazala da ne mari za kraljevske protokole i prekršila nekoliko modnih pravila koja vrijede za sve ženske članice kraljevske porodice.

I ovoga puta Meghan nije nosila čarape ispod svoje kreacije, što ne priliči vojvotkinjama, a isto tako na njenoj je bluzi bilo neprimjerenih materijala dok na suknji vidimo prorez s prednje strane.

Supruga princa Harryja nije skidala osmijeh s lica, kojim kao da je željela poslati poruku koliko joj je laknuo odlazak iz London te koliko se veseli udaljavanju od kraljevstva. Osim toga, fotografije sa svog angažmana nije dostavila medijima, već se počela pridržavati odluka donesenih na početku godine. Na službenom Instagram profilu koji dijeli sa suprugom objavila je nekoliko fotografija i sve potkrijepila opisom i svojim dojmom događaja.

Nakon protokola u pozorištu, Meghan se uputila u školu na istoku Londona, a u ponedjeljak se očekuje na svečanom obilježavanju Dana Commonwealtha u Westminsterskoj opatiji, što će biti posljednji javni susret sa Kate Middleton, princom Williamom, princom Charlesom i kraljicom Elizabethom II.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti