Karte su otkrivene: Irina je s Dwayneom Johnsonom, Ronaldo u Zurichu slavio s španskom novinarkom Luciom

Piše: Redakcija

Irina Shayk i Cristiano Ronaldo više nisu zajedno. To je jasno končano svima, budući da je ruska manekenka početkom sedmice potvrdila vijest o prekidu petogodišnje veze.

Iako su mediji spekulirali o tome da je za raskid kriva fudbalerova majka Dolores, navodno Irina i ona se nisu najbolje slagale, a navodno je Ronaldova majka priželjkivala drugu izabranicu za svog sina, koja će se brinuti o njenom unuku, a Cristianovom sinu, Ceristianu Jr.-u, jer majčinstvo navodno nije Irinin prioritet.

Shayk je ovakve navode demantirala kazavši kako je uvijek bila u dobrim odnosima sa Cristianovom majkom i famiijom općenito. No, zanimljivo je da je ova veza već ranije očito imala probleme, budući da zapadni mediji tvrde da je Irina Ronalda zamijenila glumcem i bivšim hrvačem Dwayneom Johnsonom s kojim je prošle godine snimila film “Hercules”, i prije službenog prekida.

On je navodno bio taj ko je Irini prije nekoliko sedmica poslao veliki buket crvenih ruža za njen 29. rođendan, a ne Ronaldo kako se mislilo. No, ni Ronalodo ne miruje, neki mediji ga povezuju s Ukrajinkom, manekenkom Yarom Khmidan, dok britanski “Daily Mail” piše da je on ipak u vezi sa španskom TV reporterkom Luciom Villalon.

Dok Ruskinja 12. januara nije bila u Cirihu da podrži Ronalda kada je dobio Zlatnu loptu, to je umjesto nje uradila 26-godišnja Lucia, koja je s Ronaldom proslavila ovo važno priznanje. Mediji su ih počeli povezivati kada je Lucia na Twitteru objavila njihovu zajedničku fotografiju.

-Tri su! Zlatne lopte, čestitke! Zurich 12/01/15 – napisala je ispod fotografije.

Lucia osim žurnalistike ima i diplomu pravnice. A, Ronalda već prati na utakmicama. Tako je s prijateljicama s tribina navijala upravo za njega u Realovoj pobjedi nad Getafeom.

[nggallery id=728]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti