Christina Aguilera prekršila sva modna pravila kada se pojavila na crvenom tepihu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Osim glavne junakinje filma „Mulan“, Liu Yifei, koja je na premijeru filma u Los Angelesu stigla obučena poput princeze, veliku pažnju je privukla i Christina Aguilera. Pjevačica je na premijeru filma za koji je obradila muzičku pozadinu „Reflection“, došla u haljini koja kombinira ružičastu i crvenu boju, spoj koji su mnogi modni stručnjaci godinama prozivali pravim stilskim ispadom i kršenjem modnih pravila. 

Da je riječ o već staroj i zaboravljenoj priči, Christina je svakako potvrdila ovim izgledom, a osim haljinom pažnju je plijenila i vrlo smjelim crvenim čizmama od lateksa s izrazito visokim potpeticama, koje je otkrio visoki prorez na haljini.

Zanimljiva je bila i pjevačicina frizura, visoka punđa djelimično obojena u ružičasto. Ni šminke nije falilo, posebno naglašen crni tuš i crveni ruž.

Inače, ovu zanimljivu haljinu potpisuje dizajnerska kuća “Galia Lahav”, koja je poznata po svojim vjenčanicama, a cipele nose potpis brenda “Gina Shoes”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti