Nakon što su u društvu Brene i Bobe krstili sina, Aleksandra i Filip otkazali slavlje

Piše: Redakcija

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Sin pjevačice Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića 6. marta napunio je godinu dana. Presretni roditelji mjesecima unaprijed planirali su krštenje, kao i veliku proslavu , ali su, nažalost, dio planova morali da promijene.

Naime, iako je bilo dogovoreno da se nakon krštenja održi i gala slavlje, zbog korona virusa, bračni par Živojinović odlučio je da slavlje otkaže.

– Dragi prijatelji, imajući u vidu zabrinutost koja vlada i rizik od širenja virusa na većim okupljanjima, naša porodica je odlučila da iz preventivnih razloga, radi svačije bezbjednosti, odloži proslavu Aleksandrovog rođendana. O novom terminu vas naknadno obaviještavamo. Jako nam je žao što je do ovoga došlo. Hvala na razumijevanju – glasila je poruka koju su Filip i Aleksandra poslali svojim prijateljima.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Ali, iako je slavlje otkazano i čeka se novi termin proslave Aleksandrovog prvog rođendana, krštenje je teklo po planu. Naime, danas oko 13h pjevačica i njen suprug sa malenim sinom u naručju, i u pratnji kuma Ace Pejovića, pristigli su u hram Svetog Save u Beogradu. Aleksandra je nosila sina uvijenog u preslatko ćebence, i brzim korakom su ušli u hram. Krštenju su prisutvovali i Lepa Brena sa suprugom Bobom, kao i ostali najbliži članovi porodice.

Iako je proslava bila planirana odmah nakon krštenja, bračni par Živojinović nije naglasio kada će se ono održati.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Aleksandra i Filip neće štediti kad je novac u pitanju, žele da sve bude gala i sa ukusom. Planiraju da 11. mart bude krštenje, a nakon toga i veliko rođendansko slavlje u jednom prestižnom hotelu. Na slavlju će biti oko 150 zvanica, a među gostima će biti i Aleksandrinih kolega koji će se potruditi da naprave što bolju atmosferu. A nije isključeno ni da će i Aleksandra zapjevati. Kako se šuška, Aleksandra i Filip će iskeširati oko 70.000 evra za rođendansko slavlje njihovog sina – nedavno je otkrio izvor

A ponosna mama povodom prvog rođendana svog mezimca, po prvi put na svom Instagramu objavila je i Aleksandrovu fotografiju.

– Živote moj, sretan ti prvi rođendan! Hvala ti za najljepšu godinu! Volim te – napisala je Aleksandra uz fotografiju na kojoj zajedno sa sinom pozira na plaži

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti