Tom Hanks i supruga zaraženi corona virusom

Piše: Redakcija

Glumac Tom Hanks objavio je putem društvenih mreža da on i supruga Rita Wilson imaju corona virus, a kolege glumci i mnoge druge osobe iz javnog života poslali su im poruke ohrabrenja u komentarima.

– Molim vas, čuvajte se – poručila je glumica Reese Witherspoon  – Šaljem vam ljubav – poručio je Jack Black. Wilmer Valderrama ostavio je emotikone srca i molitve. – Budite snažni i pobijedite virus – poručio im je njemački dizajner Philipp Plein. – Dovraga, Tome! Uvijek moraš biti prvi! Prvi dobio Emmyja, prvi Oscara, prvi koronavirus u Hollywoodu! To sam trebao biti ja, prokletstvo! Brzo ozdravi, brate, volim te neopisivo! Molim se za tebe i suprugu – napisao je glumac Marlon Wayans. – Kao da je odabrao zvijezdu do koje nam je najviše stalo da pošalje poruku – napisala je Whitney Cummings. Hanks je napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji gdje radi na filmu nakon što su osjetili umor i bol s blagom temperaturom. – Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove. Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni – napisao je Hanks. Naveo je i da će oboje biti “testirani, promatrani i izolirani” onoliko dugo koliko bude potrebno.

https://www.instagram.com/p/B9oRGFnj_BE/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti