Bivša supruga legendarnog boksera pronađena mrtva

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Američka glumica i bivša supruga legendarnog bivšeg boksera, 43-godišnjeg Floyda Mayweathera, Josie Harris, pronađena je mrtva u svome automobilu u Kaliforniji, u 41. godini života. Iako je istraga još u toku te je tačan uzrok smrti nepoznat, ona se ne tereti kao „smrt pod sumnjivim okolnostima“, piše „TMZ“. Međutim, iznenada preminula glumica i njen bivši suprug s kojim ima i troje djece imali su vrlo turbulentan brak. On je čak 2010. godine završio u zatvoru, jer je nad njom počinio porodično nasilje.

– Bila sam žena koju je muškarac tukao. Sramila sam se to reći, bilo mi je neugodno. Osjećala sam se kao da sam ja kriva. Šta sam pogrešno učinila? Nisam tada znala šta znači biti zlostavljana žena. Sada znam da sam bila u vrlo disfunkcionalnoj, lošoj vezi te da sam bila žrtva porodičnog nasilja – priznala je preminula Josie u jednom od prijašnjih intervjua. 

Jedan od njihovih sinova svjedočio je nasilju nad majkom te je upravo on alarmirao nadležne službe, i to nakon što se iskrao iz kuće. Nakon što je Floyd pušten iz zatvora, par je dijelio starateljstvo nad djecom.

– Iz nekog razloga još uvijek postanem anksiozna kad znam da je na putu da pokupi djecu – rekla je svojevremeno glumica te mnogi obožavatelji smatraju da su upravo traume koje je pretrpjela razlog njene prerane i iznenadne smrti. Ipak, tačni uzroci će biti poznati nakon završetka istrage.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti