Suze i plač za rastanak

Piše: Redakcija

Prema britanskim medijima, Meghan Markle otišla je u Kanadu. Prvi put je to učinila u januaru, nedugo nakon što je objavila da ona i princ Harry odustaju od kraljevskih dužnosti i započinju finansijski neovisan život u Kanadi, ali tada se znalo da će se još morati vratiti na “mjesto zločina”. Tačnije, u to su se vrijeme ona i njen suprug s kraljicom Elizabetom II. dogovorili da će napustiti ured u palači 31. marta, ali da će svoju posljednju službenu dužnost odraditi 9. marta. Drugim riječima, od 1. aprila službeno počinje njihov život izvan tradicionalne kraljevske porodice. A čini se da je bivša američka glumica napustila Veliku Britaniju kako bi se što prije vratila sinu Archieju koji je ostao u Kanadi.

AFP

Prema britanskim medijima, prije nego što je sjela u avion, ona i Harry imali su veliku zabavu za sve članove osoblja. Party je održan u londonskom hotelu Goring, a Meghan je te večeri bila posebno emotivna.

– Vojvotkinja je bila vidno tužna, čak utučena i na kraju je zaplakala – može se pročitati danas.

Kraljevski par navodno je i prije znao organizirati razna druženja i zabave za svoje zaposlenike, iako se pričalo da su bili poslodavci “iz pakla” i da su im mnogi zaposlenici otkazali saradnju. No činjenica jest da se posljednjih mjeseci svašta pisalo o paru, a ne može baš sve biti istina. S druge strane, brojni mediji su objavili i kako Meghan nikad nije izgledala ljepše i sretnije otkako se odvojila od strogih pravila života na britanskom dvoru, u šta nije teško povjerovati s obzirom na to da je došla ravno iz liberalnog Hollywooda.

Pročitajte još