Rihanna nema granica kada je seksepil u pitanju

Piše: Redakcija

Rihanna je apsolutna kraljica seksepilnih fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama, iako jednostavno sve što ona napravi bude pun pogodak – od muzike, do kozmetike i donjeg rublja. Sve radi bez greške i ništa joj ne izmakne kontroli. 

Između ostalog, vlasnica je brenda donjeg rublja “Savage x Fenty” za koji se često i ona sama fotka u seksi kompletićima, a onda tim fotkama časti fanove na Instagramu. Sada je ponovo na službenom profilu brenda objavila fotku u bijelom donjem rublju i bijelim samostojećim čarapama, kombinaciji koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

“Moje srce ovo ne može podnijeti”, “Ti si živa vatra”, “Savršena si”, su najčešći komentari koje su pisali fanovi ispod fotke.

Rihanna je nedavno prekinula trogodišnju vezu sa saudijskim biznismenom i milijarderom Hassanom Jameelom, a strani su mediji već počeli šuškati da ljubi dugogodišnjeg prijatelja, repera A$AP Rockyja.

View this post on Instagram

IM ALL 😎’$

A post shared by ALL 😎’$ (@asaprocky) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti