Messi iz izolacije: Sada je vrijeme da budemo odgovorni

Piše: Redakcija

AFP

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, 32-godišnji Lionel Messi nalazi se trenutno nalazi u preventivnoj samoizolaciji, odakle se na društvenim mrežama obratio brojnim pratiteljima, koje je pozvao na isto. 

– Sada je vrijeme da budemo odgovorni i ostanete kod kuće. Ovo su komplicirani dani za sve. Zdravlje uvijek mora biti na prvom mjestu. To je izvanredna situacija i moraju se slijediti upute zdravstvenih organizacija i državnih tijela. To je jedini način na koji se može učinkovito boriti. Ovo je i savršen trenutak za uživanje u tom vremenu sa svojim voljenima, kojeg ne možete uvijek imati. Zagrljaj svima i nadam se da ćemo ovu situaciju preokrenuti što prij – poručio je Arentinac pored fotografije na kojoj pozira sa sinovima Thiagom i Mateom. Fudbaler se u istoj objavi zahvalio i zdravstvenim djelatnicima: “Želim se zahvaliti svima koji rade na liniji fronta i koji se bore u bolnicama i zdravstvenim ustanovama”.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti