Slavni pjevač pokušava sve samo kako bi mu supruga oprostila

Piše: Redakcija

 

FOTO: INSTAGRAM

Pjevač Justin Timberlake javno se izvinio svojoj supruzi Jessici Biel nakon što su ga paparazzi prošle godine uhvatili kako se drži za ruku s kolegicom  Aliciom Wainwhirgt, a planira biti uzoran suprug. Timberlake suprugu planira odvesti na putovanje u tropske krajeve kako bi poradili na braku. Izvor blizak paru, rekao je za “US Weekly” kako pop zvijezda planira sa suprugom provesti kvalitetno vrijeme te je vodi na romantično putovanje povodom njenog rođendana.

 – Teško im je bilo isplanirati odmor s obzirom na obaveze koje oboje imaju. – istakao je izvor.

Ranije je objavljeno kako Timberlake pokušava sve samo kako bi mu Jessica oprostila.

38-godišnja glumica vratila je vjenčani prsten na ruku prije nekoliko dana, nakon što su brojni fotografi primjetili da ga je skinula nakon što je izbio skandal. Na fotografijama koje je objavila s Justinom, par izgleda sretno, a niko zapravo ne zna što se događa iza zatvorenih vrata.

– Pogriješio sam, ali ništa se nije dogodilo između kolegice i mene. Previše sam popio te noći i žalim zbog svog ponašanja. – rekao je pjevač nakon što su fotografije s Wainwright procurile u javnost.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti