Kraljica Elizabetha zbog Corona virusa napušta dvor

Piše: Redakcija

/ AFP

Epidemija Corona virusa svakim se danom sve više širi Europom, a pošteđena nije ostala ni Velika Britanija. Poznato je da je virus najopasniji upravo za ljude starije životne dobi, pa nije svejedno ni britanskoj kraljici Elizabethi II. Zbog straha od virusa ova 93-godišnjakinja, prenosi “The Sun”, je napustila Buckinghamsku palaču. Kraljica se trenutno nalazi u Windsoru, a plan je da ona i suprug, 98-godišnji princ Filip, borave u Sandringhamu, u slučaju da se situacija u zemlji pogorša. 

 – Kraljica se osjeća dobro, ali ovo je najbolji potez za nju. Puno njenog osoblja paniči zbog virusa. Palača stalno prima goste, koji uključuju političare iz cijelog svijeta. Kraljica se srela s puno ljudi u posljednje vrijeme. Samo sedmice je dijele od 94. rođendana i najbolje je da se makne iz palače. – rekao je izvor iz kraljevske obitelji.

– Nema nikakvih ozbiljnih strahova ili pozitivnih testova na Corona virus, ali ne želimo riskirati. – dodao je izvor. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti