Zvijezda “Uvoda u anatomiju” zahvalila se medicinskom osoblju zbog borbe protiv Corona virusa

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Slavna 50 – godišnja američka glumica i zvijezda serije “Uvod u anatomiju”, Ellen Pompeo, poput kolege iz serije, Giacoma Gianniottija, iskoristila je društvene mreže kako bi se obratila svojim obožavateljima i javnosti povodom vladajuće pandemije Corona virusa. Na svom Instagram profilu, kojeg prati više od sedam miliona fanova, zvijezda serije “Uvod u anatomiju”, objavila je video u kojem izražava svoju zahvalnost zdravstvenim radnicama koji neumorno rade od jutra do mraka uslijed pandemije virusa koja je zahvatila svijet.

View this post on Instagram

With Love and gratitude ❤️🙏🏼.

A post shared by Ellen Pompeo (@ellenpompeo) on

 – Mnogi od nas imaju privilegiju otići u samoizolaciju i pokušati ostati zdravi, no niko od vas nema tu privilegiju. Svi morate biti na prvoj liniji bojišta što je sigurno loše i definitivno se može pogoršati u narednih par sedmica. U svoje ime i u ime svoje porodice želim vam se svima javno zahvaliti. Cijenimo vas i volimo. – izjavila je glumica u videu obrativši se medicinskim sestrama, doktorima i zdravstvenim radnicima tokom globalne epidemije.

Svoje obraćanje medicinskom osoblju Pompeo je zaključila s nadom da svi ostanu sigurni i zdravi, a u obraćanju javnosti putem Instagrama i u povodu pandemije Corona virusa pridružio joj se i kolega iz serije, italijanski glumac Giacomo Gianniotti koji je svoje obožavatelje zamolio za pomoć.

View this post on Instagram

Hello everyone. I’m asking your help. Italy my home country is in dire times. My family is there, my friends are there, and every day I am worried for their safety and for the safety of all my fellow countrymen. Please I know Italy is a place where so many of you have travel to and you have enjoyed its beauty. Italy has always been kind to you and kindly and generously shared it’s gifts and culture with you. I am asking that you now give back to the country that has given so much to you. That country that gives so much to everyone’s life once they visit. I have attached a link in my bio please click and you will find another link to Donate to Italy’s coronavirus crowdfunding. You can donate to individual hospitals in the places you have visited and loved, or to research, or to the main hospital in Milano taking the brunt of this pandemic that has struck Italy so fiercely. Please please please whatever you have to give give it I have already made a sizable donation and will be giving me in the weeks to come with some partners I am getting involved. Please world, give what you can and help my beautiful, beautiful country in one of it’s most trying times yet. Thank you for listening.

A post shared by Giacomo Gianniotti (@giacomo_gianniotti) on

– Italija, moja rodna zemlja, je u teškim vremenima. Moja porodica je tu, moji prijatelji su tu i svaki dan se brinem za njihovu sigurnost i sigurnost svih svojih sunarodnjaka. Znam da je Italija mjesto u čijoj su ljepoti brojni ljudi imali priliku uživati. Italija je uvijek bila ljubazna prema vama i ljubazno je i velikodušno dijelila svoje darove i kulturu s vama. Tražim da se sada vratite zemlji koja vam je toliko dala. Ta zemlja koja daje toliko života svakome kada je posjete. – izjavila je zvijezda serije “Uvod u anatomiju”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti