Carla Bruni Sarkozy ismijavala oboljele od corona virusa

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Bivši top-model Carla Bruni Sarkozy naljutila je ne samo Italijane i Francuze, već i ostatak svijeta. Dok njene slavne kolegice pozivaju na oprez i odgovorno ponašanje zbog koronavirusa, bivši top-model Carla Bruni Sarkozy imala je drugih planova. Riječ je o italijanskoj manekenki, kantautorici te supruzi bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja koja je razbjesnila francusku javnost izjavom o corona virusu koji i tamo uzima sve više života.

Naime, na internet je procurila snimka Carle na jednom modnom događanju u Parizu na kojem se susrela s predsjednikom LVMH modne grupe, Sidneyjem Toledanom.

– Naravno da ćemo se poljubiti, pa nismo glupi. Mi smo stara generacija koja se ne boji ničega, nismo feministi i sigurno se ne bojimo corona virusa – rekla je Toledanu, a zatim je odglumila da ima napadaj kašlja.

Njeno neprimjereno ponašanje u ovo doba prenijela je i francuska televizija, a nije dugo trebalo da javnost počne kritizirati bivšu Prvu damu zbog nepromišljenosti. Na nju su posebno bijesni i Italijani koji se bore s katastrofalnim razmjerima ovog virusa.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti