Zakoračite u simpatični dom slavne Dakote Johnson

Piše: Redakcija

INSTAGRAM

Ugledni magazin “Architectural Digest” objavio je 10- minutni video s američkom glumicom i zvijezdom filmske trilogije „Fifty Shades of Grey“ Dakotom Johnson, u glavnoj ulozi a u kojem javnosti predstavlja svoj idiličan dom u Los Angelesu

Kako je imala priliku otkriti na samom početku videa, u svoj dom se uselila prije pet godina, a ovo je ujedno i njena prva velika investicija u svijetu interijera. Spomenutu nekretninu Dakota je kupila od prethodnog vlasnika, američkog redatelja i scenariste Ryana Murphyja, a ono što ju je najviše privuklo njoj jeste njen umirujući dojam i prirodan duh koji odgovara Dakotinoj osobnosti.

– Volim drvo, velike prozore i zelenilo. – otkriva Dakota dok “Architectural Digest” upoznaje sa svojim utočištem u Los Angelesu.

Ono što su brojni primijetili je da njen dom na prvi pogled ne izgleda kao vila neke slavne osobe s ekstravagantnim detaljima i namještajem. Skroman dojam doma na javnost Johnson je ostavila detaljima poput kolekcije ploča, koju je nedavno složila po imenu svog psa Zeppelina te zbirkom, kako sama kaže, beskorisnih knjiga, ali i činjenicom da njezin dom uistinu izgleda kao da u njemu neko stvarno i živi.

Posebno je uspjela  zaintrigirati detaljima poput polaroid fotografije svog kuma, proslavljenog pisca i novinara, Huntera S. Thompsona, kao i fotografijom svoje bake koja pozira u domu uz ” jednog od svojih tigrova”.

Dom Dakote Johnson datira iz 1947. godine, a djelo je uglednog arhitekta Carla Mastona. Riječ je o drveno uokvirenoj kući s dnevnim boravkom od staklenih zidova koji se protežu od poda do stropa, a osim interijerom ističe se i bogatim eksterijerom s mnoštvom zelenila i, u zvjezdanim gabaritima, neophodnog bazena koji, kako otkriva u videu, u određeno doba dana odbija svjetlo na njen strop.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti